Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer
Log ind
Sektion
Du er her custom ...: Forside Aktiviteter Kalender KAMMERMUSIK FOR CELLO OG KLAVER

KAMMERMUSIK FOR CELLO OG KLAVER

Søndag d. 15. oktober kl. 14-15:30
Tidspunkt 15/10 2017
fra 14:00 til 15:30
Tilføj begivenhed til kalenderen vCal (Windows, Linux)
iCal (Mac OS X)

Duo Pals/Thastum

 

Musik af russiske og franske komponister bl.a.Stravskij, Glinka & Fauré.

Tittit van der Pals på Celle og Malene Thastum på klaver begyndte at spille sammen i 2016, hvor de satte sig for at dykke ned i nogle af cello/klaver-musikkens mesterværker. Alle de store komponister – fra Beethoven til Sjostakovitj – har skrevet fantastisk musik for denne konstellation: En skattekiste af sonater, variationer, vuggesange, fantasier, suiter, danse hvor celloens mørke sangbarhed pakkes ind og udfordres af klaverets dynamiske klangrigdom.

Det blev hurtigt klart at deres samarbejde var en uventet gave: At de fandt hinanden i et duosamspil er et lykketræf, som forpligter. De vil gerne dele deres glæde over musikken, og i løbet af kort tid har de som Duo Pals/Thastum optrådt i mange forskellige sammenhænge: Kirker, musikforeninger, museer, huskoncerter i både Danmark og Sverige. Malene og Tittit lægger vægt på at skabe gode, variererede koncertprogrammer, hvor de med korte introduktioner hjælper lytteren på vej ind i de mange forskellige musikalske landskaber.

Duo Pals/Thastum har fået særdeles god respons fra publikum, der fremhæver stor intensitet, følsomhed og perfekt kammermusikalsk samspil.

Klassisk-koncertpris: 130 kr./medl. 115 kr. inkl. entré til museet.
(kan bestilles på forhånd og betales i butikken)

Museumscaféen byder i dagens anledning på en symfoniplatte & et glas vin fra kl. 12.30 til kr. 150 kr./medl. 135 kr. (kan bestilles på forhånd og betales i butikken)

Tilmelding: butik@sorokunstmuseum.dk eller tlf: 5783 2229

 

Åbningstider

Tirs-søndag 
Kl. 11 - 17

Torsdag
kl. 11-18

Mandag lukket